Traktor

Førerkort Klasse T

Er du klar for å ta traktorlappen?
Når du fører traktor eller annen tung motorredskap stilles det spesielt store krav til føreren. Hos Henriksen Sjåførskole er vi stolte av å utdanne trygge og dyktige sjåfører som er forberedt på vanskelige trafikksituasjoner. Vi har kjørelærere som har ledet utallige elever hele veien til førerkort. Hos oss skal du føle deg trygg på at du får den hjelpen du trenger!

I løpet av opplæringen lærer du trygg ferdsel i trafikken – både med og uten henger, spesielle hensyn man må ta med en traktor, samhandling med andre trafikanter, traktorens kjøreegenskaper og generelt om å kjøre traktor. Vi er opptatt av at våre elever skal komme seg gjennom opplæringen, og tilpasser hastighet og hyppighet i opplæringen til elevens ønske.

Lurer du på hvor fort du kan få traktorlappen? Ring oss, så kan vi sammen ta en vurdering av din bakgrunn!

 

  Kom i gang

  NB: Vi ønsker ikke å motta person­opplysninger som person­nummer via epost eller kontakt­skjema. Dette må gjøres etter nærmere avtale på SMS.

  Trafikalt grunnkurs

  For å starte på kjøreopplæring må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs. Hvis du ikke har trafikalt grunnkurs, kan du ta det hos oss.

  Ta kontakt, så får vi deg inn på et kurs så fort som mulig!

  Har du spørsmål om kjøreopplæring på traktor eller noe annet du lurer på? Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  947 83 837

   NB: Vi ønsker ikke å motta person­opplysninger som person­nummer via epost eller kontakt­skjema. Dette må gjøres etter nærmere avtale på SMS.