Om oss

Om Henriksen Sjåførskole AS

Henriksen Sjåførskole AS er en familiebedrift som ble startet i 1965. Den gang var det far av nåværende daglig leder Gunnar Henriksen som startet sjåførskolen. Nåværende daglig leder ble med i familiebedriften i 1980 og har siden den gang bidratt til å videreutvikle familiebedriften. Blant annet involverte denne videreutviklingen tilbud om opplæring innen tung bil(Lastebil, C og CE) i 1984. 1994 var året Gunnar Henriksen offisielt overtok driften av familiebedriften, og med sine 40 års erfaring i bransjen fortsetter han å lede bedriften trygt og sikkert inn i fremtiden. Gunnars egen sønn tok også del i familiebedriften i 2011.

Gunnar Henriksen har over 40 års erfaring med trafikkopplæring, og er lidenskapelig opptatt av å drive familiebedriften videre og opprettholde den høye standarden som ligger til grunn i virksomheten. I over 50 år har kjøreskolen vår tilbudt trafikkopplæring til elever i Troms og omegn.

Henriksen Sjåførskole AS er godkjent av Statens vegvesen og medlem av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund. Sjåførskolens godkjenning betyr at ledelsen oppfyller strenge krav satt av forbundet og viser til at alle lærere har solid pedagogiske utdannelse.

Som medlem av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund er våre elever sikret et høyt faglig nivå, gode rutiner og trygghet under opplæring hos oss. Våre elever er vårt hovedfokus og vi jobber for at din individuelle opplæring skal gjøre deg til en trygg og selvsikker trafikant.

Har du spørsmål om trafikkopplæring, kjøretimer eller obligatoriske deler av opplæringsprogrammet for de ulike kjøretøyene? Send oss dine spørsmål eller meld deg på et kurs i dag. Henriksens Sjåførskoles undervisningsplaner er basert på læreplaner utgitt av Vegdirektoratet og er godkjent av Statens vegvesen.